U bent niet ingelogd op deze website   

          

Welkom bij Polmarco

De naam POLMARCO wordt gevormd door de samenvoeging van de woorden:
Politie, Marechaussee en Combinatie.

Het organisatiecomité heeft zich tot doel gesteld om - met in achtneming van de wensen van de deelnemers - reizen op zodanige wijze te organiseren, dat dit tot grote tevredenheid van de deelnemers stemt. De stichting streeft hierbij naar een zo professioneel en zorgvuldig mogelijke aanpak, die een hoge kwaliteit van de reizen waarborgt

Ben je nog geen lid, werk je bij de politie of marechaussee (of heb je hier gewerkt) dan kun je (gratis) aanmelden op de aanmeldpagina. Klik hier voor de aanmeldpagina. 

Neem ook eens een kijkje op de websites van onze sponsoren. Zij maken het mogelijk dat wij tegen gereduceerde prijzen reizen aanbieden. 


   Onze sponsors en partners:

Laatste Nieuwsbericht

Inschrijving Meerdaagse reis 2021 online

De inschrijving voor de meerdaagse reis 2021 naar Lübeck staat online.

De meerdaagse reizen in 2021 gaan naar Hanzestad Lübeck in de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein. Deze meerdaagse reizen zijn gepland van:

• Maandag 04 t/m vrijdag 8 oktober 2021 (groep I)

• Maandag 25 t/m vrijdag 29 oktober 2021 (groep II)

We verblijven in het Tryp by Wyndham Lübeck Aquamarin hotel, onze thuis- en uitvalsbasis gelegen in de nabijheid van de historische binnenstad van Lübeck.

Hotel Tryp by Wyndham Lübeck Aquamarin

 

 

 

U gaat akkoord het gebruik van (anonieme) cookies op deze website om u nog beter van dienst te kunnen zijn | KLIK HIER >>