U bent niet ingelogd op deze website   

          

Welkom bij Polmarco

De naam POLMARCO wordt gevormd door de samenvoeging van de woorden:
Politie, Marechaussee en Combinatie.

Het organisatiecomité heeft zich tot doel gesteld om - met in achtneming van de wensen van de deelnemers - reizen op zodanige wijze te organiseren, dat dit tot grote tevredenheid van de deelnemers stemt. De stichting streeft hierbij naar een zo professioneel en zorgvuldig mogelijke aanpak, die een hoge kwaliteit van de reizen waarborgt

Ben je nog geen lid, werk je bij de politie of marechaussee (of heb je hier gewerkt) dan kun je (gratis) aanmelden op de aanmeldpagina. Klik hier voor de aanmeldpagina. 

Neem ook eens een kijkje op de websites van onze sponsoren. Zij maken het mogelijk dat wij tegen gereduceerde prijzen reizen aanbieden. 


   Onze sponsors en partners:

Laatste Nieuwsbericht

Dagtrip afgelast!!

Beste deelnemers dagtrip,

Aangezien wij gezien de leeftijd een risicogroep vormen i.v.m. het coronavirus is i.o.m. / op advies van het museum Veenhuizen besloten het bezoek te annuleren. Hetgeen betekent dat de reis morgen helaas niet doorgaat. De Betuwe Express is ook geïnformeerd.

Niet duidelijk is of we het museum en de bus kosteloos kunnen annuleren. Over het wel of niet opnieuw inplannen van deze dagtrip op een nader tijdstip en/of (gedeeltelijke) terugbetaling kom ik later terug.

Izak Mauritz

Bestemming Meerdaagse reis 2020

De bestemming voor de meerdaagse reis in oktober is bekend. Lees er meer over bij meerdaagse reizen > 2020 Lübeck

 

 

U gaat akkoord het gebruik van (anonieme) cookies op deze website om u nog beter van dienst te kunnen zijn | KLIK HIER >>