2008-2009 Karlsruhe

Voor het jaar 2008 en 2009 koos de organisatie voor een reis naar Rijnstad Karlsruhe, een stad met 280.000 inwoners in de zuidelijke deelstaat Baden-Württemberg. De reis vond plaats van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 oktober 2008. Na beoordeling van alle binnengekomen hoteloffertes en een bezoek aan een aantel hotels wist het bestuur uiteindelijk een uitstekend hotel vast te leggen, het Radisson SAS hotel. In nauw contact met collega's van de IPA Karlsruhe werd een breed programma samengesteld.

Karsruhe

Karlsruhe is een stad in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Karlsruhe is na Stuttgart (circa 65 km ten oosten van Karlsruhe) en Mannheim (circa 55 km ten noorden van Karlsruhe) de op twee na grootste stad in Baden-Württemberg en heeft een oppervlakte van circa 173 km². Karlsruhe telt 286.327 inwoners. Sinds 1950 zetelt in Karlsruhe het zogenaamde Bundesgerichtshof en sinds 1951 het Bundesverfassungsgericht waardoor de stad de bijnaam Residentie van het recht kreeg.

De luchthaven van Karlsruhe is de Flughafen Karlsruhe/Baden-Baden, een voormalige Canadese luchtmachtbasis die in 1995 in gebruik werd genomen voor de burgerluchtvaart.

Dit artikel delen:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

U gaat akkoord het gebruik van (anonieme) cookies op deze website om u nog beter van dienst te kunnen zijn | KLIK HIER >>