2012 Bochum en Duisburg

De dagtrip van 5 april 2012 is rond. Een boeiend programma bestaande uit een bezoek aan het Mijnbouwmuseum in Bochum, de brouwerij König in Duisburg en een afsluitend etentje in het restaurant “Diebels im Hafen” in Altstadt Duisburg. We hebben die dag weer de beschikking over een 54-persoons Comfort Class touringcar van onze partner de Betuwe Express. De deelnemerslijst met opstapplaatsen staat op de deelnemerspagina. Bij nieuwe aanmeldingen zal deze worden geactualiseerd.


Bergbaumuseum Bochum (D)deutsches bergbau museum bochum

www.bergbaumuseum.de

Het Duitse Mijnbouw Museum, dat werd opgericht in 1930, geeft de bezoekers een zeldzaam inzicht in de ondergrondse wereld van tunnels en mijnschachten. The 68 metre high winding tower, which stands very near the City's public park, is one of Bochum's most prominent landmarks. De 68 meter hoge toren, is een van de meest markante punten van Bochum.The German Mining Museum: The name stands for a specialised museum which is the most important of its kind worldwide. Het Duitse Mijnbouw Museum staat voor een gespecialiseerd museum dat wereldwijd het belangrijkste in zijn soort is.


Diebels im Hafen
http://www.diebels-im-hafen.de/

diebelsHet gezellige restaurant “Diebels im Hafen" geeft een sfeervolle blik over de Altstadt Duisburg en de mooie innerhafen. Hier zullen wij genieten van een heerlijk diner als afsluiting van een gezellige dag.

König brouwerij http://www.koenig.de/Mit ihren Spitzenbieren König Pilsener, König Pilsener Alkoholfrei und König Pilsener Radler ist die Duisburger König-Brauerei eine der erfolgreichsten deutschen Brauereien. Das 1858 gegründete Unternehmen ist mittlerweile weit über die Grenzen der Bundesrepublik hinaus bekannt.

Met haar topbieren König Pilsener, König-Pilsener Alcoholvrij en König Pilsener Radler is König-Brouwerij één van de meest succesvolle Duitse brouwerijen. Het in 1958 opgerichte bedrijf is tot ver buiten de grenzen van de Bondsrepubliek Duitsland bekend.

Dit artikel delen:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

U gaat akkoord het gebruik van (anonieme) cookies op deze website om u nog beter van dienst te kunnen zijn | KLIK HIER >>