2016 Essen & Wuppertal

Controleer hoeveel plaatsen er nog zijn, klik hier!

Op donderdag 17 maart 2016 is de dagtrip geweest. Het ochtendprogramma bestond uit een bezoek aan Villa Hügel in Essen (D), waar de familie Krupp voorheen woonachtig was. De villa is één van de belangrijkste bezienswaardigheden in het Ruhrgebied en vormt het ankerpunt voor de al om bekende industriekultuur van Duitsland.
Villa huegel
Aan het einde van de ochtend zijn we naar Wuppertal (D) geweest, waar we het Wuppertaler Brauhaus aandeden. Hier genoten we van een heerlijke maaltijd naar plaatselijk gebruik en houten fustjes bier aan tafel. Tussendoor kon de brouwerij bezichtigd wordenwaarna we een ritje met de beroemde Schwebebahn gemaakt hebben (“Einmal ins Leben durch Wuppertal Schweben”).

We hadden die dag weer de beschikking over een 54-persoons Comfort Class touringcar van onze partner de Betuwe Express uit Herveld. Joop Derksen zit weer achter het stuur.

Deelnemers aan de dagtrip van maart 2015 genieten tot uiterlijk 1 februari a.s. een voorrangspositie, mits voor deze datum aanmelding èn betaling binnen zijn. Daarna vindt toewijzing op basis van volgorde van binnenkomst aanmelding plaats. Op de website wordt de tussenstand vermeld. Aanmelden is niet meer mogelijk, de reis is volgeboekt!


Video 1 van de schwebebahn: https://youtu.be/PigySR6MtPE

Video 2 van de schwebebahn: https://youtu.be/uya566VA9Pk

 

Wuppertal kaiserwagen

Dit artikel delen:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

 

 

U gaat akkoord het gebruik van (anonieme) cookies op deze website om u nog beter van dienst te kunnen zijn | KLIK HIER >>