Banner standaard

Laat hier uw ervaringen met de stichting Polmarco achter.

Wij hanteren op dit gastenboek een normen en waarde beleid, waarbij de organisatie het recht heeft om ongepaste berichten en spam te wijzigen cq. te verwijderen.


Voeg een bericht toe

Captcha Afbeelding


Joop sieders
het bezoek aan de Volvo truck fabriek in Gent was een van de beste rondleidingen en interessante van alle andere bezoeken van autofabrieken, en ik ben in mijn werkzame leven in heel wat fabrieken geweest,mede omdat onze gids een hollands sprekende gids was maar ook vrijwel alles wist over bouw en benaming van de onderdelen.in andere landen denken duitsers etc. altijd maar dat je uitleg en benamingen moeiteloos kunt volgen, dus niet.

25. 04. 2018
George Snijder
Het was weer een leuke dag, alles was goed geregeld. Izak en de rest van het bestuur bedankt voor de gezellige dag.

17. 03. 2018
Kees Prins
Osnabruck, fantastische dag, hoe krijg je via allemaal systemen in verschillende hallen een V W Porsche in elkaar. Er zit zeker logica in maar ik heb deze niet begrepen. In andere autofabriek werd een auto van plaat steeds meer op een lopende band achter elkaar opgebouwd. Hier ging het van hal naar hal waar uiteindelijk een gehele auto verscheen. Prachtig om te zien. Het VW museum, prachtige auto;s en proefmodellen mogen bekijken. Rampendahl, beslist geen ramp, heerlijk gegeten, een leuke rondleider die de geschiedenis van Rampendahl vertelde en ons later rondleidde in de brouwerij, een vent met gevoel voor humor. Organisatie, bedankt voor deze dag, ik ben iets aan het bedenken voor een mogelijke ( najaar trip) jullie horen van mij. Het was gezellig iedereen weer te zien en te spreken, tot een volgende keer, gr Kees

16. 04. 2017
Rinus de Wit
Vandaag heb ik in een nostalgische bui alle reisverslagen van de vele reizen die ik heb mee mogen maken als chauffeur van PolMarCO opnieuw gelezen. Daaruit kan ik alleen maar concluderen dat ik toch een bevoorrecht persoon ben geweest dat ik dit heb mogen meemaken. Vanwege mijn ziekte en mijn leeftijd moest ik helaas stoppen maar ja aan alle goede dingen komen een einde. Helaas was ik de afgelopen jaren ook niet in de gelegenheid om mee te gaan aan passagier. Dit kwam zeker niet dat ik jullie vergeten ben want dat doe ik nooit meer. Maar vanwege de gezondheid lukte het niet. Mogelijk komt dit nog een keer en kan ik oude herinneringen met jullie ophalen. Ik kon het niet nalaten dit op te schrijven hiervoor riep het te veel herinneringen bij me op. Ik hoop dat PolMaCo nog lang mag doorgaan met het organiseren van de reizen en wens iedereen veel reisplezier.

15. 02. 2017
Rinus de Wit
Ik wens jullie, mede namens Margriet, hele fijne kerstdagen en een heel gelukkig en gezond 2017. Rinus de Wit.

22. 12. 2016
 
Powered by Phoca Guestbook

 

 

U gaat akkoord het gebruik van (anonieme) cookies op deze website om u nog beter van dienst te kunnen zijn | KLIK HIER >>