Banner standaard

Laat hier uw ervaringen met de stichting Polmarco achter.

Wij hanteren op dit gastenboek een normen en waarde beleid, waarbij de organisatie het recht heeft om ongepaste berichten en spam te wijzigen cq. te verwijderen.


Voeg een bericht toe

Captcha Afbeelding


Kees Prins
Osnabruck, fantastische dag, hoe krijg je via allemaal systemen in verschillende hallen een V W Porsche in elkaar. Er zit zeker logica in maar ik heb deze niet begrepen. In andere autofabriek werd een auto van plaat steeds meer op een lopende band achter elkaar opgebouwd. Hier ging het van hal naar hal waar uiteindelijk een gehele auto verscheen. Prachtig om te zien. Het VW museum, prachtige auto;s en proefmodellen mogen bekijken. Rampendahl, beslist geen ramp, heerlijk gegeten, een leuke rondleider die de geschiedenis van Rampendahl vertelde en ons later rondleidde in de brouwerij, een vent met gevoel voor humor. Organisatie, bedankt voor deze dag, ik ben iets aan het bedenken voor een mogelijke ( najaar trip) jullie horen van mij. Het was gezellig iedereen weer te zien en te spreken, tot een volgende keer, gr Kees

16. 04. 2017
Marco Sondermeijer
Ondanks de verandering op het laatste moment is het toch weer een geslaagde dag geworden. Jammer dat er toch behoorlijk wat afzeggingen waren na de wijziging, maar ondanks dat een erg leuk programma gehad. Hopelijk is de CAO bij Volvo Gent volgend jaar rond en kunnen we daar een kijkje gaan nemen in deze fabriek. Op naar 11 april :-)

18. 03. 2017
Rinus de Wit
Vandaag heb ik in een nostalgische bui alle reisverslagen van de vele reizen die ik heb mee mogen maken als chauffeur van PolMarCO opnieuw gelezen. Daaruit kan ik alleen maar concluderen dat ik toch een bevoorrecht persoon ben geweest dat ik dit heb mogen meemaken. Vanwege mijn ziekte en mijn leeftijd moest ik helaas stoppen maar ja aan alle goede dingen komen een einde. Helaas was ik de afgelopen jaren ook niet in de gelegenheid om mee te gaan aan passagier. Dit kwam zeker niet dat ik jullie vergeten ben want dat doe ik nooit meer. Maar vanwege de gezondheid lukte het niet. Mogelijk komt dit nog een keer en kan ik oude herinneringen met jullie ophalen. Ik kon het niet nalaten dit op te schrijven hiervoor riep het te veel herinneringen bij me op. Ik hoop dat PolMaCo nog lang mag doorgaan met het organiseren van de reizen en wens iedereen veel reisplezier.

15. 02. 2017
Marco Sondermeijer
Ik heb weer veel zin in de dagtrip van 16 maart 2017. Leuk gevarieerd programma en een bezoek aan een vrachtwagen fabriek doet het altijd goed. Voor hen die meegaan op de 16e tot dan!

06. 02. 2017
Rinus de Wit
Ik wens jullie, mede namens Margriet, hele fijne kerstdagen en een heel gelukkig en gezond 2017. Rinus de Wit.

22. 12. 2016
 
Powered by Phoca Guestbook