Onze partners

PolMarCo werkt nauw samen met de twee grote politiebonden ACP en NPB politiebonden, samen goed voor ruim 50.000 leden.


LogoNPB

De Nederlandse Politiebond baseert zich bij zijn vakbondswerk op de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Dit betekent kortweg dat iedereen die bij de Nederlandse politie werkt lid kan worden van de NPB, ongeacht status, geloofsovertuiging, politieke voorkeur, levensovertuiging, huidskleur of seksuele geaardheid.

De NPB neemt bij het vakbondswerk niet alleen het eigenbelang van de leden als uitgangspunt, maar ook de bijzondere positie van de politie in een democratische rechtsstaat en de verantwoordelijkheid van de politie tegenover de samenleving.

De NPB is aangesloten bij de Federatie Nederlandse Vakbeweging (FNV), bij de Algemene Centrale voor het Overheidspersoneel (ACOP) en bij de European Confederation of Police (EuroCop).

 

   

acp

De politievakbond ACP bestaat uit een netwerk van actieve en gepensioneerde (politie)professionals, verbonden in een vereniging en met een gezamenlijk doel: (pro)actief opkomen voor de persoonlijke en gezamenlijke belangen van politiecollega’s en de politiesector als geheel.

Met en voor elkaar delen zij de passie voor het politievak en het verlangen bij te dragen aan een veilig(er) Nederland. Het politievak is een mooi en bijzonder vak, maar zeker ook een zwaar en risicovol vak. Het vraagt om weerbaarheid, saamhorigheid en lef. Eigenschappen die zichtbaar worden in de  manier waarop de bond samen de belangen van politiemensen behartigen en met elkaar omgaan. Naast elkaar staan en het gesprek stimuleren, maar als het nodig is samen de beuk erin.

Politiemensen, hun vak en hun ambities zijn bij de ACP in goede handen.Door samen de handen ineen te slaan en een krachtige stem in de sector te vormen. Daarbij staat een daadkrachtige, persoonlijke en respectvolle benadering van iedereen waarvoor en met wie de ACP samenwerkt aan een veilig(er) Nederland voorop.

 


   

Wilt u ook sponsor of partner worden van de stichting Polmarco, neem dan contact met ons op!

Klik hier voor ons contactformulier

 

 

U gaat akkoord het gebruik van (anonieme) cookies op deze website om u nog beter van dienst te kunnen zijn | KLIK HIER >>